Vergadermogelijkheden

De Oude Hoeve

In het centrum van Wassenaar bevindt zich De Oude Hoeve, voor velen een bekend dorpsgezicht. De Oude Hoeve beschikt over een accommodatie voor vergaderingen, trainingen en bijeenkomsten van twee tot 20 deelnemers. De ruimte is voorzien van alle denkbare benodigdheden voor een perfecte bijeenkomst.

Inrichting en sfeer

In de zijvleugel van de hoeve hebben wij de perfecte ruimte gecreëerd voor vergaderingen, trainingen en andere bijeenkomsten. De ruimte bevindt zich op de begane grond en is, op twee treden na, rolstoelvriendelijk. In de vergaderruimte staat een authentieke eikenhouten rechthoekige vergadertafel waaraan 20 personen kunnen aanschuiven. De ruimte is voorzien van airconditioner, pantry, flip-over, LED-projector en voldoende elektravoorzieningen voor laptops, etc.

Tijdens pauzes kunt u een bezoek brengen aan het bruisende centrum van Wassenaar, met zijn gezellige restaurants, lunchrooms, ijssalons en diverse authentieke en eigentijdse winkeltjes.

Ligging en omgeving

Onze hoeve ligt in het centrum van Wassenaar, op nog geen twee minuten vanaf de A44 en N44. Daarnaast zijn wij goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Indien gewenst, kunnen wij u laten ophalen en wegbrengen door een taxi of chauffeursdienst. In de omgeving is voldoende gratis parkeergelegenheid. U kunt onder andere gebruikmaken van de gratis parkeergarage aan de Luifelbaan. Deze bevindt zich op ca. 200 meter loopafstand.

Eten en drinken

De accommodatie wordt aangeboden per dagdeel, met een toeslag voor koffie, thee, water, frisdrank en kleine versnaperingen per persoon. Daarnaast kunnen wij u een volledig verzorgde lunch aanbieden, bestaand uit bourgondische en rijk belegde pistolets, baguettes, eiergerechten, tosti’s, huisgemaakte soepen en smoothies, en verse (biologische) vruchtensappen en weidemelk.

Overnachten

Overnachten in Wassenaar is altijd mogelijk. Binnen een straal van twee kilometer van onze locatie vindt u diverse hotels. Wij helpen u graag met het boeken van een geschikte hotelovernachting.

Tarieven

Kosten voor de accommodatie bedragen € 245,- per dagdeel, of € 400,- voor een hele dag. Voor koffie, thee, water, frisdrank en kleine versnaperingen wordt per deelnemer een vast bedrag van € 9,90 per dagdeel in rekening gebracht. Een luxe lunch kost € 19,50 per persoon, een eenvoudigere lunch € 13,50.

Genoemde prijzen zijn excl. BTW.  Relaties van ons kantoor krijgen een korting van 20%.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

BEZOEKADRES

Van Zuylen van Nijeveltstraat 298A,
2242 LM Wassenaar

POSTADRES

Postbus 2164
2240 CD Wassenaar

CONTACT